.

Bonitas non est pessimis esse meliorem -
Det är inte godhet att vara bättre än den värsta





Why you're so far away, when I'm still so close?

"It should be illegal to deceive a woman's heart"



Dagens sms:
"Hur länge hade du tänkt dig att inte höra av dig till mig?"

Längtan efter helg är obeskrivlig just nu.

"Amantium irae, amoris integratio est."


Förresten måste bara säga att jag älskar den nya "Lindex" reklamen, inte för att den är rolig eller något sånt, diggar bara låten helt enkelt..

Ad interim- Tills vidare.

If his love dont pass the test.

"Det finns ett litet vackert ord, ej ofta använd på vår jord. Det öppnar dörrar och stillar gråt, det ordet är förlåt."

- En ursäkt för mig är någonting som ska komma från hjärtat. Det ska inte vara någonting påtvingat. Det ska helt enkelt bara  vara osjälviskt, ångerfullt och sist men inte minst ärligt, eftersom att man kommer längst med det. En ursäkt ska komma från någon som erkänt sitt/sina fel och ångrar sig så djupt att det enda rätta man kan göra är att just be om dennes förlåtelse. Är det inget av det ovannämnda vill jag inte ha någon ursäkt, den personen kan spara den till någon annan dum idiot.

 Att be om en människas förlåtelse hör nog inte till det enklaste, speciellt om man anser att man inte gjort någonting fel. Hur blir man sams om de två personerna är lika envisa?
- Det är inte så att man bara kan skicka ett sms och säga; Du... Förlåt mig för igår, eftersom att du innerst inne vet att du inte har gjort någonting fel. Det var han/hon som hetsade med sitt aggressiva temperamentsfulla humör och betedde sig som en 10-åring om inte yngre, så varför ska du ta steget?
- Och kom inte med; "du är den mogna som tar det första steget" snacket, för det är inte så det fungerar. Varje gång du ber om en människas förlåtelse som innerst inne vet att du inte har gjort någonting fel så minskar du din egen stolthet med några centimeter. Och face it,  ingen beundrar en direkt för att man ger upp och ber om ursäkt bara för att inte gå runt och vara osams med någon. Eller jag kanske har fel?  


... Trots att hemorten heter Eskilstuna.

Tänkte skriva ett lite gladare och lättsammare inlägg den här gången.

Man vet att skolan har börjat på riktigt riktigt när man måste plugga till en s.k. tenta. Måste medge att jag börjar bli litet smått orolig eftersom att man inte vet hur upplägget kommer att se ut och om man har min tur här i livet så lär man inte få böckerna förrän två veckor efter tentan. Men men, vad händer om man inte klarar det? Det är väl inte så att jorden går under?
Självklart tänker jag börja plugga som ett djur med start från och med imorgon och göra mitt bästa för att klara denna tenta, but as they say; you never know.

Att pendla är inte så himla jobbigt som alla säger att det är, givetvis tillhör det inte till dagens, veckans, månadens eller årets höjdpunkt men man klarar det. Det finns ju ändå så många andra människor som gör det. So if they can, I can.
Många har frågat mig varför jag inte flyttar, kan ärligt säga att jag som ung kvinna i samhället inte är redo att lämna fågelboet riktigt ännu. Har det bra här hemma med mamma och pappa, har inga problem somhelst med "the house rules" så varför lämna det som är bra? Mycket handlar också om vad, vem eller vilka som tillhör ens hjärta. Det är inte alltid man vill lämna sin hemort när man börjat studera, trots att hemorten heter Eskilstuna.

Efter helgens bravader tänkte jag titta på lite film med Gullan. Den där häxan har gjort en tatuering, känner mig riktigt riktigt avundsjuk då jag själv, velat göra en sådan stämpel på mig själv under en längre period. Kan till och med medge att "Miami Ink" programmet inspirerat mig ännu mer. Men men, jag lär ju banga ett par antal gånger innan jag gör det.

Dagens sms: "Vem bryr sig om de? Jag bryr mig bara om dig."
Ironik- Stay with me


The kiss of death.

Efter gårdagens händelser har jag gått runt som en zoombie hela dagen.
Det har fått mig att fundera en hel del kring liv och död och hur man ska gå tillväga för att leva sitt liv till fullo när man fastnar så lätt i allt som hör till vardagen. Don't get me wrong jag är lycklig med allt som händer i mitt liv, men låt oss säga att jag dör imorgon, vad har jag hunnit göra i mitt liv?
- Inte ett shit. De flesta av mina drömmar och mål kommer att uppfyllas om ett antal år. Att vara framgångsrik med sin karriär är något som inte händer över natten, speciellt inte om man inte vet vad man själv vill bli ännu. Äktenskap, barn? Det är inte så att jag vill gifta mig och skaffa barn nu, när mitt liv knappt börjat (... och försök att ens hitta en någorlunda normal kille som man skulle kunna tänka sig att gifta sig med). Alltså har jag redan lagt tre av mina "drömmar" på hyllan (okej, studerar just nu och allt är på gång. Men klart blir det inte förrän om fem år). Och mina resterande drömmar, att resa och se så mycket som möjligt av vår vackra värld, att hoppa fallskärm/bungyjump, jobba som volontär i något fattigt land, bidra med någonting stort till samhället så att ens nära och kära spricker av stolthet... Mina drömmar bygger inte direkt på att vara spontan utan har blivit redan nu planerade i kronologisk ordning där ingenting har lämnats åt slumpen. Så vad skulle hända med alla dessa drömmar om jag inte skulle finnas kvar imorgon? - Gone with the wind.
Så min frågan är, hur ska man få med alla dessa framtidsplaner/drömmar i vardagen? Hur ska man kunna leva sitt liv till fullo om man inte kan uppfylla sina önskemål förrän om några år?

Visserligen har jag varit med om fantastiska saker redan nu. Jag har en underbar familj och underbara vänner, det är inte många som kan säga att de har det och jag tackar Gud för att de finns i mitt liv. 
Bara tanken av att förlora någon som står mig nära gör mig knäsvag och det bildas en fet stor klump i halsen. Jag skulle ge upp alla mina drömmar och mål i livet för någon som står mig nära. Hellre jag än någon av de. Så om jag nu skulle dö imorgon har jag ialla fall upplevt något som inte många har, nämligen unconditional love.


The fantasy you've freed in me, for your eyes only.

For your eyes only, can see me through the night.
For your eyes only, I never need to hide.
You can see so much in me, so much in me that's new.
I never felt until I looked at you.
For your eyes only, only for you.
You'll see what no one else can see, and now I'm breaking free.
For your eyes only, only for you.
The love I know you need in me, the fantasy you've freed in me.
Only for you, only for you.
For your eyes only, the nights are never cold.
You really know me, that's all I need to know.
Maybe I'm an open book because I know you're mine,
But you won't need to read between the lines.
For your eyes only, only for you.
You see what no one else can see, and now I'm breaking free.
For your eyes only, only for you.
The passions that collide in me, the wild abandoned side of me.
Only for you, for your eyes only.





Dagens sms: "Får lust att komma och träffa dig nu baby."

Amor Gitano.

Svävar på rosa moln.
Ingen kan förstöra min dag idag, I'm unbreakable.



Dagens sms: "Han gör det :)"
Beyoncé Knowles feat. Alejandro Fernandez- Amor Gitano


RSS 2.0