You give me no reason to escape.

No school tomorrow!
E
kommer över imorgon så ska göra en riktigt god frukost (om jag orkar) and you know what they say, you should feed the devil? Okej okej, erkänner... Hittade på det där själv.

Konstigt nog sitter jag och lyssnar på "sorglig" musik när jag i själva verket är allt förutom ledsen... De senaste dagarna har jag dock lyssnat  på gammal musik och Toni Braxton är favoriten idag... "How could an angel break my heart" är så bra, kan lyssna på den om och om igen... Vilket jag gör just nu. Något som jag kan hata med lugn musik är att de kan trappas upp så förskräckligt mycket i slutet med någon divig röst (ex. Mariah Carey) så att det blir för jobbigt att lyssna för att de skriker istället för att sjunga. Vissa dagar passar sådan musik perfekt men inte idag. 
Idag passar bara Toni Braxtons "How could an angel break my heart". 
- En annan sak jag tänkt på är att varför de flesta låtarna handlar om olycklig kärlek och inte om lycklig kärlek... Vill inte människor ta del av andra människors lycka eller? Lättare att förstå någons smärta och inte någons glädje?
Äh, orka analysera sånt klockan halv elva.... Vi väntar till kvart i! Haha.

Efter nästan en hel vecka i Örearselbro är jag helt utmattad, vi flickor är ju inte direkt duktiga på att gå och lägga oss tidigt. Kaffe halv ett på natten låter alltid som en bra idé. Det brukar dock inte hindra mig från att somna men tydligen dem. Så jag brukar underhålla de med lite dans, först med en "up-beat" låt och slutligen med en lugn låt där jag försöker dansa som en ballerina. Sedan snackas det livligt om allt mellan himmel och jord. Kvällen avslutas dock alltid på samma sätt: jag ligger klarvaken i sängen och de snarkandes. (läs mellan raderna- är jävligt trött!)

Ska dra ett O skämt:
"Den norska killen drog av tjejen trosan och såg att hon var rakad! "ikke noe ull?" -utbrast han.
Varpå tjejen svarade: ska du knulla eller virka...?"

Dagens sms: "Hahahaha hur blir du när klockan blir över 12 ;-)"
Toni Braxton- How could an angel break my heart.


Toni Braxton- Please.

If he needs good lovin (i got it)
If i need to heat it up (i got fire),
Make sure i'm the best (for him) for (sure)
He's running home to me for it.
And he knows waht ever he wants (that im with it)
And he knows the perfect place (to come get it)
And he knows that every woman's in me.
Fall back and just let me be.

RSS 2.0