Hemma igen...


Saknat mig? Är  hemma nu och ska njuta av sommaren i Sverige for now i alla fall.
Säger welcome back till mig själv!

Dagens sms: "Är tillbaka in Sweden! Erkänn att du log när du läste det? :)"

Friskis och Svettis...


It's decided... 28:e juli (PANG) ar det friskis och svettis pa tapeten....
Nu nar jag har skrivit det har finns det ingen atervando...
- Rullar bokstavligen, rullar..... (boll)... Kaften Nima... dont even dare!

Internationella Medieprogrammet...

Jahapp, da vet man vart man ska ta vagen den 28:e augusti.
- Orebro Universitet, internationella mediaprogrammet nasta stopp!
Sorry Nimpi, ingen fest i Jonkoping, daremot far du se mig lite oftare an vad du skulle ha gjort ifall jag flyttat..

Hasta la vista!

Väskorna packade, en ny duschad och fräsch Patrycja sitter och väntar på maten.
Jahapp, då ska man till Polen... Släkten väntar flitigt med mat och det vanliga och I can't wait tills vi är framme.
Anyways.. Ha så kul i Eskilstuna utan mig.. but plz, not to much fun :(

Kommer säkert blogga när jag är i Polen också. Annars ses vi om 2 veckor!
Hasta la vista!

Psykfall

En slutsats som borde ha dragits för miljontals år sedan för att sedan varna jordens smartaste kön: Killar= psykfall... (finns INGET undantag!)

Dagens sms: "Tack baby love!"

No energy

Gick upp för drygt en timma sedan, har ganska mycket att göra idag inför morgondagen, men det finns ingen energi inom synhål.
Måste
- städa rummet
- hjälpa mamma med städningen
- packa

Orkar inte, vill bara ligga i sängen och sova.


.

-Varför vill man inte ha det man kan få?
- Varför vill man ha det man inte kan få?


Krigare.

Är tillbaka från Sthlm, blev inte som jag ville, hade dock hur kul som helst ändå.

Jag och S kom fram till att vi båda dör (bokstavligen) för krigare. Ju mer skadade och ostabila desto bättre. Det är därför våra förhållanden till killar är som de är.
Hursomhelst gumman önskar dig lycka till idag!
Ska umgås lite med päronen nu. Hejs.


Dagens sms: "Haha va ere med dig. Asså ärligt ja driver inte, ge mig en ledtråd bara :) o en sak till, du har blivit lite tuffare i smsen haha."

 

Put your hands up in the air if you're slow!

Attans, jag som trodde att jag såg saker och ting utifrån olika synvinklar. Har dock blivit kallad för "miss enkelriktad" idag.
Men du däremot käre vän, är trög!
Du är en av de personerna som känner mig bäst och ändå är du så trög. Därför ska jag fortsätta spela trög med dig. Finns ingenting mer att säga.



Dagens sms: "ok <3 förlåt ärligt. Hänt mkt skit. Berättar när du kmr hem <3 älskar dig"

A walk to remember...

Tittade på "A walk to remember" idag, riktig chickflick, but I loved it.. Det är kanske femte eller sjätte gången jag ser den och gråter alltid lika mycket. I'm a big cry baby... Anyways, fastnade för ett citat som really blew me away!

"Min tro är som vinden, jag ser den inte men jag känner den"




Dagens sms:
"Va? Vilka horungar!"

Ska fortsätta kvällen/natten med att titta på en massvis med filmer. Det blir bl.a. "Feast of love", "American gangster", "Good luck Chuck" och "Stomp the yard".
Peace and love!

All about nothing...

Tummen upp för semester!
Har jobbat i en månad och nu kan man äntligen koppla av och vara uppe riktigt länge utan att känna ångest på morgonen. Snart bär det av till Polen där jag ska äta mig fetare och umgås med nära och kära. Can't wait!
Nu kan jag fullfölja en del av mina planer inför denna sommar. På tisdag blir det en liten trip till Sthlm med S. Kommer förmodligen vara där framtills torsdagen, om Gud vill så att säga.
Under veckan firades Yasemin och hennes tvillingbror Yasin. Fue maravilloso! Grattis ännu en gång.

Har köpt en ny mobil (hör jublet ända hit bort från vissa personer). Nokia 5310, just luvs it!

Förresten... Har funderat en hel del idag om hur människor respekterar andra, närmare bestämt andras ägodelar.
En viss person sa till mig för inte så längesedan att karma inte existerar, eftersom jag är en person som starkt tror på att om man gör någonting bra/dåligt belönas man eller bestraffas man, förr eller senare för sina handlingar. Så jag diskuterade livligt kring detta och sa att karma existerar visst.
Och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte ifall jag ska tro på det längre. Jag är i stort sett omgiven av underbara människor som är goda och aldrig gör någon annan något ont med flit. För face it, det spelar ingen roll hur god människa man än är så är man ändå inte felfri, nobody's perfect och alla sårar någon vare sig man vill det eller inte. I alla fall dessa människor har varit med om mycket. Sjukdomar, olyckor, blivit spottade rakt upp i ansiktet av andra som de har ställt uppi vått och torrt för sina s.k. vänner, varit på fel plats vid fel tillfälle osv.
När kommer deras belöning? När jorden går under? Varför ska livet vara så tufft, att endast de onda som lever ett skrupulöst liv lyckas får den belöning de i själva verket inte förtjänar? Den första tanken är: fuck society och fuck karma!
Sträck på dig och försvara det som är rätt, varför ska man vänta på att karman ska ta över det hela? Jag menar hur kan man vara så säker på att man verkligen får tillbaka det man gett tidigare? Både onda och goda saker händer onda människor och goda människor, alltså får man inte alltid det man gett. Eller?
Hursomhelst, det jag ville komma fram till var att människor inte alls respekterar andra och andras ägodelar. Självklart finns det undantag men dessa är betydligt för få. Om Du har gjort fel varför inte stå upp för det? Människan som förstört för den andre inser inte kanske hur mycket denna människa har kämpat för denna ägodel. Visst, man kan inte ta med sig materiella saker till graven och att det inte är hela världen eftersom det bara är en sak, men varför kan man inte glädjas åt andras lycka?


.

Lördagen spenderades först i Kungsör med grillning (ångrade mig i sista minuten) och en massa annat. Tackade artigt för maten jag fick och la mig i soffan där jag "förvånansvärt" somnade.

- Under kvällen ringde Stoffe mig och frågade om vi kunde hitta på något. Det blev filmkväll hemma hos Joel som visade sig vara riktigt mysigt. Eftersom jag hade min Ferrari följde jag Stoffe en bit. När jag väl cyklade hem genom stan och var vid Munktellarenan fick jag syn på ett antal polismän och brandmän som forsökte stoppa en stor eldsvåda. Vad fan händer i Eskilstuna nuförtiden?
Dagen efter hade det visat sig att det var en bil som sattes i brand ?!?

- På söndag bar det av till stan där jag shoppade lite och köpte present åt far som hade namnsdag. Väl inne på "body shop"  tog någon tag i min arm. Till min stora förvåning var det ingen mindre än Stoffe med Joel bakom sig. Anyways, det slutade med att vi käkade på mc tillsammans med Gaby som hade rast.
- På kvällen drog jag med Y, Y, R, I, A och N till "Time out" för att se på finalen (Spanien- Tyskland). Inam drog ett skämt om att hoppa i fontänen ifall Spanien vann, dumma jag blev helt hyper och sa: ja, varför inte? Hursomhelst, Inam bangade till max, medans jag hoppade i lika snabbt som jag hoppade ut (men jag hoppade i till skillnad från henne)
Grattis Spanien till vinsten btw.

- Idag fyller Yasse år.. Ett stort grattis till dig. Imorgon ska du firas rejält, ska ha höga klackar enbart för din skull ;)

Dagens sms: "Ciao bella! Come stai? Bacio."

RSS 2.0