If his love dont pass the test.

"Det finns ett litet vackert ord, ej ofta använd på vår jord. Det öppnar dörrar och stillar gråt, det ordet är förlåt."

- En ursäkt för mig är någonting som ska komma från hjärtat. Det ska inte vara någonting påtvingat. Det ska helt enkelt bara  vara osjälviskt, ångerfullt och sist men inte minst ärligt, eftersom att man kommer längst med det. En ursäkt ska komma från någon som erkänt sitt/sina fel och ångrar sig så djupt att det enda rätta man kan göra är att just be om dennes förlåtelse. Är det inget av det ovannämnda vill jag inte ha någon ursäkt, den personen kan spara den till någon annan dum idiot.

 Att be om en människas förlåtelse hör nog inte till det enklaste, speciellt om man anser att man inte gjort någonting fel. Hur blir man sams om de två personerna är lika envisa?
- Det är inte så att man bara kan skicka ett sms och säga; Du... Förlåt mig för igår, eftersom att du innerst inne vet att du inte har gjort någonting fel. Det var han/hon som hetsade med sitt aggressiva temperamentsfulla humör och betedde sig som en 10-åring om inte yngre, så varför ska du ta steget?
- Och kom inte med; "du är den mogna som tar det första steget" snacket, för det är inte så det fungerar. Varje gång du ber om en människas förlåtelse som innerst inne vet att du inte har gjort någonting fel så minskar du din egen stolthet med några centimeter. Och face it,  ingen beundrar en direkt för att man ger upp och ber om ursäkt bara för att inte gå runt och vara osams med någon. Eller jag kanske har fel?  


Kommentarer
Postat av: nima

ligg bara... seriöst... ligg...!

2008-09-24 @ 12:16:56
Postat av: Anonym

helt rätt..

2008-09-24 @ 12:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0