Min vän, drogen (Tro inte att jag knarkar).

Jag har en vän som (hör och häpna!) har samma namn som en drog... Ska inte säga namnet men man kan röka det och det börjar på M. Hon tycker att det är mobbat att skämta om det, men de som får höra hennes namn kan inte sluta dra de skämten.
Förutom att ha ett sådant grymt namn så är hon så mycket mer.
Vi delar samma musiksmak, med andra ord vi lyssnar på lite av varje... Favoriterna är helt klart de gamla varianterna.
Vi båda har svårt för att säga ordet nej och därför har vi försatt oss flera gånger i svåra situationer som vi knappt överlevt.
Denna otroliga själ gillar en hel rad konstiga grejer, speciellt när det kommer till mat.
Hon är en riktig hälsomedvetennörd så att man ibland kan känna sig som en riktig fettis när man sitter och gluffsar i sig en hel kastrull med pasta medans hon sitter och äter mat som inte ser så attraktivt ut men är jävligt nyttigt.
Ett missbruk som hon öppet brukar skylta med om morgnar är att dricka varmt vatten med ingefära, citron och linnfrö-olja. Det ser ut som diskmedel, men smakar inte så hemskt som jag trodde att det skulle göra. Enligt M så rensar denna dryck bakterier som man har i magen, med andra ord; man tvättar sitt inre(?!).
Hon har också för vana att sätta på TV:n på morgonen innan hon ens riktigt hunnit öppna sina ögon. Detta kan vara oerhört irriterande då man fortfarande sover och man hör "vakna med the arselvoice". Som tur så är hon medveten om det nu och jag skulle inte vilja ändra på det för då har jag inget att mobba henne för.

M brukar säga att vi har ett likadant skratt, but I don't see it... Or I don't want to see it för att hennes skratt kan likna djävulens, ni vet sådär "muhahah". Skrämmande men sant, och jag skrattar ju som en ängel, inte sant?


M är den kreativa i vårt lilla men uppskattade trio, hon har teckningar/konst som är gjorda av henne hängandes på väggen, och måste medge att denna människa har talang fifan! Hon är även den som sitter och lyssnar på O:s och mitt snack framtills O attackerar henne för att hon sitter där och leker söt, då kommer klorna fram. Musiken tystnar, människor slutar prata, bilar stannar, affärer stängs och det slutar till och med att blåsa... Okej, överdrev en gnutta... Eller okej, överdrev en hel del där.


M gillade att sova förrän vi kom in i hennes liv. Hon har blivit en riktig nattuggla och på senaste tiden har jag legat halvdöd bredvid henne och nästintill snarkat medans hon surfat som en galning på nätet framtills nattens små timmar.

Har lämnat över min krona och hon har blivit drottning över det "sömnlösalandet", för vi vet båda vem som är kungen över detta land (O, känn dig inte utelämnad).
Skämt åsido, måste säga att denna person är lika vacker på insidan som på utsidan. Hon har ett hjärta av guld där hon sätter sig själv i andra hand för de hon älskar, hon är den som bokstavligen skulle kunna gå genom eld och vatten för någon hon älskar. Hur vet jag det? - Man kan se det i hennes ögon.

... Så detta var lite om min vän M a.k.a Fnatte.
BTW... Ett ord behövs för att avsluta det hela; AVOKADO!



... Och till dig M.. Ett avokado-recept:


Avokado, mango och tomatsalsa
Recept 4 portioner
Passar till kyckling, fisk eller fläsk. Fluffiga majs- och paprikapannkakor, yoghurt och salsa är också en god kombination 1 avokado
1/2 mango
1/4 rödlök
1 tomat
4 msk olivolja
2 msk vinäger
2 msk vatten
Förbered avokadon enligt tips, likadant mangon. Skär i fina små bitar. Skär tomaten i klyftor, ta bort kärnhusen och skär i samma storlek. Finhacka rödlöken. Lägg allt i en skål och tillsätt olivoljan, vinäger och vatten. Smaka av med salt och peppar.


RSS 2.0