I Just Don't Get It

Vad är det som händer med världen allvarligt talat?
- Det ena terrordåd efter det andra.
 Hur fan kan man mörda så många människor p.g.a. religion? Något som står för allt utom ondska. Ingen religion förespråkar hat, tvärtom man ska acceptera varandra trots skillnader, så vart kommer allt hat ifrån?



It doesn't matter how many times you try to explain... I Just don't get it!

I en vintervärld, finns det någon tro?

Börjar faktiskt skämmas lite över mig själv.
Jag har alltid påstått att jag är katolik och den mest religiösa (fel ordval, troende passar bättre)  i familjen eftersom jag alltid har varit noggrann med att aktivt spendera mina söndagar i kyrkan. Visst, bara för att man går till kyrkan betyder det inte att man tror mest, men Ni fattar vad jag menar.
I nuläget har jag dock inte varit i kyrkan på år och dagar känns det som och nu tycker jag nästan att det är pinsamt att gå och kolla in i Fader Michaels ögon och komma med en dålig ursäkt om varför jag inte vistats i kyrkan på länge. För jag har ingen bra ursäkt, sanningen är den att det enda skälet till varför jag inte har varit där är för att jag är lat. Jag orkar inte gå upp på morgonen (speciellt inte om jag har varit ute på krogen kvällen innan), så jag stänger av larmet och sover vidare fastän jag planerat att jag ska gå dit hela veckan.
Ingenting jag är stolt över men jag säger bara sanningen.

-Känner att det är någonting som fattas i mitt vardagliga liv. Den starka tron fattas. Min tid för den saknas.
Ännu en förändring som måste ske för utan min tro känner jag mig svag. Jag behöver få be i lugn och ro, bland människor som är där av samma skäl som mig. Jag behöver få lyssna på en av Fader Michaels oerhört långa men inspirerande predikan... Jag behöver nästan se skvallerkärringarnas blickar riktade mot allt och alla förutom det som deras ögon ska vara riktade mot (altaret). Jag behöver känna doften av ljusen i kyrkan och kaffelukten efter mässan.
Ska försöka göra mitt bästa att gå till mässan på söndag. Har blivit en riktig syndare, skäms Patrycja, skäms.



Konsten är att göra det bästa av det man redan har.



  "Livet handlar inte om att ha de bästa korten utan det handlar om att spela smart med de man redan har"

Örearselbro <3

Min födelsedag var ju som sagt i lördags, hade grymt kul både hemma hos mig och ute på krogen. Dagen efter blev inte så farlig som jag trodde trots alkoholkonsumtionen under kvällen. 

Nu är jag inne på min andra dag här i Örearselbro och blir förmodligen kvar här tills på fredag. Men den här gången orkar jag inte ödsla energi på att säga hur mycket jag vill hem, konstigt nog börjar jag känna att det här är mitt hem, mitt andra hem d.v.s. Det kanske inte är så konstigt trots allt, då jag spenderar den största delen av arbetsveckan här.
Igår kväll hade vi flickor lite myspys, jag stod för middagen, M för efterrätten och O för snacket... Som vanligt gick vi inte och la oss som normala människor utan diskussionerna höll på tills det börja ljusna ute. 
Sådär sent om nätterna handlar våra diskussioner om killar för det mesta, därför tar dessa aldrig slut. 
Kom att känna igen mig själv då vi snackade om några andras problem. 

- Förut kunde jag fastna för en kille som jag själv målat upp till värsta guden, den perfekta killen (i mina ögon) så att säga.  Killen visade sig alltid vara raka motsatsen till vad jag målat upp, raka motsatsen till vad jag egentligen ville ha.
Kärleken är blind säger många och ur detta perspektiv funkar inte detta ordspråk i mitt huvud. För om man är blind och ser det man vill se så är alla de känslorna man har för mannen man påstås älska eller vara kär i vara falska. Eftersom det du är förälskad i inte existerar. Det var det som var mitt problem och kanske inte bara mitt. Man var kär i den killen man ville att han skulle vara och inte den han var.




Dagens sms: "nej de e inte dina problem"
Alex Ubago- Sin miedo a nada

1:a november you guys, 1:a november!

Lyder P:s råd och uppdaterar!

Gissa vem som fyller år idag?
- En ledtråd?
¤ Hon är ett skrattoffer,
¤ Hon älskar spanska dokusåpor (ju mer hatkärlek desto bättre såpa)
¤ Hon har inga syskon men kallar sina vänner för bröder, systrar (bajs, nörd, mes, tönt och allt annat tänkbart, minus de snuskigt äckliga orden, never!),
¤ Hon gillar aggressiva killar med mycket fett på magen och mycket hår...
¤ Hon gråter nästan på varenda youtube-klipp.
¤ Hon kan ta med sig andras hemligheter till graven, när det kommer till henne själv är hon som en öppen bok dock.
¤ Hon är totally, and by that I mean TOTALLY in love with Italy!

Okej, palla vara egotrippad.. Det är JAG som fyller år, det är MIN dag idag....
Berättar om den helgalna kvällen på söndag morgon om jag är i ett hälsosamt tillstånd d.v.s.
Natti natt...

Dan Balan- Crazy loop


(From her to me, from me to you)

RSS 2.0