Min vän O...

Sitter och smsar för tillfället med en vän som vi kan kalla för O (första bokstaven på hennes namn), hon kallas även för Tjatte... (fett synd om vårt trio).
Lärde känna denna varelse för ungefär ett halvår sen och hon är redan en av mina närmaste. Kanske för att hon påminner mig om två människor. Hon är en blandning av mig och en annan syrian. O är en människa som gillar att ge mördande blickar då och då, fastän hon icke alltid menar de.
De som ännu inte blivit vana vid dessa blickar har jag full förståelse för ifall de kissar på sig om nätterna p.g.a. alla dessa mardrömmar de får...
Förutom att ge mördande blickar och garva som en jaaa, vad kan man säga, olycklig hund? (döda mig inte O, you know I love you) så gillar denna underbara varelse att sjunga och ha sig... Hon har börjat följa M:s exempel och börjat plugga på toaletten inför alla våra tentor (kanske därför de går så bra för oss må tro?) Anyways, hon värdesätter saker och ting som är viktigt, med andra ord... Familj, vänner, skola osv.
Allt hon gör kommer från hjärtat... Hon kan t.o.m. hjälpa och ställa upp för en student som skriver sin C-uppsats och behöver frivilliga studenter som är villiga att sitta i en sal under 5 timmar för att titta på två filmer. Detta har diskuterats ganska livligt senaste veckan... Det kom från hjärtat, inte sant?
O:et gillar att sitta sjukt länge framför datorn speciellt om nätterna då hon har sömnproblem... Måste vara M:s snarkande? Hon gillar mina stekta champinjoner med lök men dissar mina äppelpannkakor...
Det äckliga med den här människan är att hon ibland kan tänka precis som mig och vi kan antingen avsluta varandras meningar eller avbryta en tystnad med att börja säga samma sak.

Så, det här var lite om min vän O...
BTW, "DU LUKTAR BAJS!"


                                           

Skorpionkvinnan...

Tänker vara lite ego ikväll och skriva lite om mitt stjärntecken. Var ju ganska inne på horoskop med tanke på gårdagens inlägg...

¤ Skorpioner kommer aldrig med en falsk komplimang för att vinna någon poäng eller skaffa sig en bundsförvant.
¤ Skorpionen attraherar på ett naturligt sätt antingen våldsamt lojala och hängivna beundrare eller avundsjuka och föraktfulla fiender.
¤ Skorpionen är oerhört lojal mot sina vänner.
¤ Skorpioner glömmer aldrig en gåva eller en vänlighet och sådant belönas rikligt. Omvänt glömmer de heller aldrig en orätt men de har olika sätt att reagera på en sådan.
¤ Skorpioner kan åstadskomma i stort sett vad som helst som de förutsatt sig.

¤ Den kvinnliga skorpionen har en djup och mystisk skönhet. Hon är magnetisk, stolt och har ett totalt självförtroende.
¤ Mängder av kvinnliga skorpioner är pojkflickor med korta ögonfransar. Med de där vackra, mystiska ögonen som kan läsa dina tankar så klart behöver hon dessutom inte några ytterligare attiraljer. Hon är en mänsklig röntgenapparat så flirta inte. Om du inte menar allvar slösar du med hennes tid och förolämpar henne.
¤
Hon kan vara överlägsen och dominerande, sarkastisk och frigid och sedan bli lika het som en ugn vid trehundra graders värme. Hon kan hata med bittert gift och älska med våldsam hängivenhet. Hon kan skrika som en rasande megära och viska som en turturduva. En sak kan du vara säker på och det är att hon aldrig är vacklande och svag.
¤
Du har mycket få chanser att undfly när väl hennes ögon mött dina.
¤ En skorpionkvinna kan inte ursäkta svaghet hos en man. Hon letar efter ambition och mod. Hon vill ha en partner som kan dominera henne och göra henne stolt utan att störa hennes hemliga individualitet. Hon förväntar sig att han skall vara stark, och manlig och se bättre ut än folk gör mest. Det krävs en hög intelligensnivå för att matcha hennes egen utmärkta hjärna plus mera än en ytlig bekantsakp med abstrakt, filosofisk visdom.
¤ Hon svämmar över inuti av passion fastän den hålls i sträng kontroll av en balanserad, kylig attityd mot främmande människor och en ytlig behaglighet som svart sammet.
¤ Antingen hatar hon våldsamt eller dyrkar intensivt. 
¤ Pluto straffar henne dock med ångestfylld ånger och skuldkänslor.
¤ Alla skorpioner är mycket selektiva när det gäller sina vänskapsförhållanden. De behåller sådana vänner som de anser värda sin vänskap för hela sin livstid och fryser ut de ytliga, de vanliga och de ovärdiga.
¤ Hon är inte ansvarig för någon annan än sig själv och lyder bara sina egna lagar och i sitt plutohjärta har hon mer förståelse för löftet "tills döden skiljer oss åt" än hälften av alla de brudar som lyckligt mumlar uttrycket.
¤ Hon står inte ut med att någon förolämpar hennes älskade eller drar fördel av honom. Hon kan strida vilt med honom i hemmet men hon kommer att försvara denne lika vilt inför andra. 
¤ Skorpionen är oresonlig misstänksam även när det inte finns någon grund för misstankar så du kan föreställa dig vad som händer om hon hittar ett bevis för en verklig otrohet. Föreställ dig ett åskmoln så får du en allmän idé av vad som kan hända, bildligt talat.
¤ Hennes naturliga intresse för det motsatta könet kan, även om det förblir platoniskt, ge dig lika goda skäl att vara svartsjuk på henne som hon är på dig. Hon attraherar troligen från tid till tid annan varje man inom synhåll till sig och det kan hända att du tvingas sitta med när dessa män hypnotiseras.
¤ En skorpionmor låter inte hennes barns begåvning ligga oupptäckt och samla damm. Hon lär sina barn att möta svårigheter med sitt eget mod. Var och en som hon uppfattar som hot mot sina barns lycka på vilket sätt det vara månde, stort eller litet, kommer att krossas.
¤
En skorpionkvinna kan ibland nästan dränka dig i sin livslust men i en verklig storm kan hennes lugna förnuftighet och stålstyrka vara en livbåt.
¤
Hon är lite farlig måhända men onekligen upphetsande.

Is it true, or just alot of BS? 


 

RSS 2.0