Det är inte riktigt min grej.

Säger bara såhär; don't ever sign up for a 24-timmars fest. Du kommer se ut som en luffare dagen efter. Inte nog med att du inte har sovit ett shit så har du hinkat i dig en hel del alkohol.  Det är inte min grej. Jag har aldrig varit den tjejen som sitter vid ett hörn och bara pratar och dricker. Frisk luft (utgång), alkohol (i lagom mängder. Face it, jag behöver inte mycket) och dans- det är min grej.
Trots att jag såg ut som en luffare dagen efter och att det inte riktigt var min grej så var jag ändå skapligt nöjd med reslutatet. Träffade en hel del pratglada och roliga människor. Är mer än gärna villig att träffa dessa människor igen, men aldrig på en 24-timmars fest... Igen.

- Jag har alltid lyssnat på hur människor berättat om sina tåg missöden. Trodde aldrig att jag skulle bli en av dessa berättare. Tyvärr så har jag blivit det efter gårdagens och dagens "bravader". Kan dock konstatera detta faktum; fuck sj-tåg!
För det första borde de prata tydligare så man fattar vilket spår man ska till (det hjälper inte att lyssna riktigt ordentligt), för det andra informera människor att de SKA sitta kvar på tåget såvida man inte ska åka med X2000, för det tredje hur kan det stå i biljettautomaten att tåget är "fullsatt" när man väl inne i tåget ser att det är bara "halvfullt"? Och snälla, fixa de där j*vla trapporna så man inte halkar och ser ut som en dum idiot framför andra människor.
Framtiden ser mörk ut. Inom de närmaste fem åren får jag se fram emot dessa sj-tåg. Med start den 27:e augusti.

Förresten, grattis till Philip. Nästa vecka antar jag att du blir firad rejält!

Dagens sms:  "Jag och tåg går inte ihop!"
Jay MF- That's in memory of my girl



Kommentarer
Postat av: P.

Tack söt <3

2008-08-21 @ 01:04:46
URL: http://jadidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0